Sajam stipendija

Informacija za učesnike (institucije) sajma

Ovim putem vas obavještavamo da je Služba za međunarodnu saradnju Univerziteta u Sarajevu započela pripremu „Osmog sajma stipendija“. Odabrani datum održavanja je 19. oktobar 2017. godine (četvrtak) u trajanju od 10,00 do 16,00 sati. Mjesto održavanja Sajma je Mašinski fakultet Univerziteta u Sarajevu (Vilsonovo šetalište 9).

Kao i dosad, svi učesnici će imati priliku da na svom štandu predstave svoje informacije o stipendijama, praksama, konferencijama i ostale informacije koje bi bile interesantne za sve koji dođu da posjete ovaj sajam. Uloga naše službe, pored organizacije, je i medijska promocija Sajma, kao i izrada promotivnih materijala, prije i poslije održavanja Sajma. U narednoj komunikaciji u septembru ćete dobivati više informacija o organizaciji i popratnoj dokumentaciji, a mi ćemo vam biti na raspolaganju kroz e-mail i telefonsku korespondenciju.

Vaše učešće na ovom sajmu se, kao i dosad, ne naplaćuje.

Prijava se vrši online putem ONLINE LINK-a, a rok za prijavu je 13. oktobar 2017. godine do 15,00 sati.

Također, ovim putem vas molimo da učinite dostupnom ovu informaciju na vašim medijskim kanalima.

English:

Information for the participants of the Fair

We would like to inform you that the International Relations Office of the University of Sarajevo has started with the preparation for our Eight Scholarship fair. The date of the event is 19 October 2017 (Thursday), from 10,00 until 16,00 hours. Location is the Faculty of Mechanical Engineering of the University of Sarajevo (address: Vilsonovo Šetalište 9).

As before, this will be your opportunity to present information about scholarships, practices, conferences as well as other information that might be interesting for visitors. Role of our Office (beside organization) is strong media promotion, as well as production of promotional materials, before and after the Scholarship Fair. In our further communication you will receive more information about the organization and needed documentation. Please, do not hesitate to contact us for additional questions.

You participation in this Fair is free, as it was before.

Application form is online on THIS LINK and deadline to apply is 13 October 2017, until 3,00 p.m.

Also, we kindly ask you to make this information available on your social medias.

…………………………………………………………………….

Prethodni sajmovi stipendija: